Baras, Mamuju Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baras
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Mamuju Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Baras kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Mamuju Utara, Sulawesi Barat, Indonesia.


Cithakan:Baras, Mamuju Utara Cithakan:Kabupaten Mamuju Utara