Banyakprodo, Tirtomoyo, Wonogiri

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banyakprodo
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Wonogiri
Kecamatan Tirtomoyo
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Banyakprodo kuwe salah siji desa nang Kecamatan Tirtomoyo, kabupaten Wonogiri, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]