Bantar Gebang, Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bantar Gebang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
17,04 Kilomèter pesagi -
105.123 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Bantar Gebang kuwe salah siji kecamatan nang kota Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bekasi