Balaesang, Donggala

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Balaesang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Donggala
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Balaesang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Donggala, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Balaesang, Donggala Cithakan:Kabupaten Donggala