Bakam, Bangka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bakam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kepulauan Bangka Belitung
Kabupaten Bangka
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Bakam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bangka, Kepulauan Bangka Belitung, Indonesia.


Cithakan:Bakam, Bangka Cithakan:Kabupaten Bangka