Babalan, Langkat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babalan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Langkat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
4 kelurahan

Babalan kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Langkat, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Babalan, Langkat