Kabupaten Langkat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kabupaten Langkat kuwe salah siji Kabupaten Nang Provinsi Sumatera lor, Indonesia.