Aralle, Mamasa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aralle
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Mamasa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Aralle kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Mamasa, Sulawesi Barat, Indonesia.

Cithakan:Aralle, Mamasa