Aitinyo Utara, Maybrat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aitinyo Utara
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua Barat
Kabupaten Maybrat
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan - kampung
- kelurahan

Aitinyo Utara kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Maybrat, propinsi Papua Barat, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]