Airmadidi, Minahasa Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Airmadidi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
38,784 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 3 desa
6 kelurahan

Airmadidi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa Utara, Sulawesi Utara, Indonesia.