Wonosari, Bondowoso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wonosari
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bondowoso
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
42,27 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
12 kelurahan

Wonosari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bondowoso, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bondowoso