Wlahar, Wangon, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wlahar
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Wangon
Wewengkon 50ha
Pedunung 1200 jiwa
Kepadhetan 300/rw

Wlahar kuwe salah siji desa nang kecamatan Wangon, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.