Jambu, Wangon, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jambu
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Wangon
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Jambu kuwe salah siji desa nang kecamatan Wangon, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.