Wih Pesam, Bener Meriah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Wih Pesam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Bener Meriah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 27 desa
- kelurahan

Wih Pesam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bener Meriah, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Wih Pesam, Bener Meriah Cithakan:Kabupaten Bener Meriah