Welahan, Jepara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Welahan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Jepara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Welahan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jepara, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Jepara