Waru, Penajam Paser Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Waru
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Penajam Paser Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
553,88 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 2 desa
1 kelurahan

Waru kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Penajam Paser Utara, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Waru, Penajam Paser Utara Cithakan:Kabupaten Penajam Paser Utara