Wangon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kota Wangon
Kabupaten
Kabupaten Banyumas
Luas
---
Penduduk
---
Kecamatan
1
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kota Wangon kuwe salah siji kota cilik nang kabupaten Banyumas.

Desa Jambu kuwe salah sawijining desa sing genohe neng kecamatan-wangon. ambane 609,099 Ha lan cacah jiwane ana 6.578 jiwa. cacahe RT 43 RT lan RW 11 cacahe.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]