Walenrang Barat, Luwu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Walenrang Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Luwu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Walenrang Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Luwu, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Walenrang Barat, Luwu Cithakan:Kabupaten Luwu