Wae Rii, Manggarai

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wae Rii
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Manggarai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Wae Rii kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Manggarai, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Wae Rii, Manggarai Cithakan:Kabupaten Manggarai