Umalulu, Waingapu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Umalulu
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kota Waingapu
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
1 kelurahan

Umalulu kuwe salah siji kecamatan nang kota Waingapu, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Umalulu, Waingapu Cithakan:Kota Waingapu