Ubud, Gianyar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ubud
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Gianyar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
1 kelurahan

Ubud kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gianyar, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Gianyar