Tuban, Tuban

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuban
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Tuban
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
3 kelurahan

Tuban kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tuban, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tuban