Tongas, Probolinggo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tongas
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Probolinggo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
14 kelurahan

Tongas kuwe salah siji kecamatan nang kota Probolinggo, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kota Probolinggo