Tomia Timur, Wakatobi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tomia Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Wakatobi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
4 kelurahan

Tomia Timur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Wakatobi, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Tomia Timur, Wakatobi Cithakan:Kabupaten Wakatobi