Tokoh Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tokoh kondhang sekang kabupaten Tegal antarane:

Bidang Politik[sunting | besut sumber]

Bidang Seni Budaya[sunting | besut sumber]

Bidang Ekonomi[sunting | besut sumber]

Bidang Telekomunikasi[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kabupaten Tegal