Ki Enthus Susmono

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ki Entus kuwe dalang nyentrik. seliyane dalang dalam lakon yg panjang cerita. juga beliau bawakan wasing santri yg berdurasi pendek lan ceritanya padat yg sarat makna.

logatnya suka ngapak sbg cirikhas orang Tegal. kini beliau jadi sosok sing sangat terkenal lan merambah baik nasional mapun internasional.

saat ini ki entus resmi dadine bupati kabupaten tegal sing sangat terbuka lan membuktikan diri mengabdi untuk kemajuan tegal lan madyarakat sing sejahtera.