Toho, Pontianak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Toho
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Pontianak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Toho kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pontianak, Kalimantan Barat, Indonesia.

Cithakan:Toho, Pontianak