Tewah, Gunung Mas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tewah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Gunung Mas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
1 kelurahan

Tewah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gunung Mas, Kalimantan Tengah, Indonesia.


Cithakan:Tewah, Gunung Mas Cithakan:Kabupaten Gunung Mas