Teunom, Aceh Jaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Teunom
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Jaya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 38 desa
- kelurahan

Teunom kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Jaya, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Teunom, Aceh Jaya Cithakan:Kabupaten Aceh Jaya