Tenggarang, Bondowoso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Tenggarang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bondowoso
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
25,79 Kilomèter pesagi -
42.382 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
11 kelurahan

Tenggarang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bondowoso, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bondowoso