Tempel, Sleman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tempel
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Sleman
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Tempel kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Sleman