Tembuku, Bangli

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tembuku
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Bangli
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Tembuku kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bangli, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bangli