Tembagapura, Mimika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Tembagapura
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Mimika
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 11 desa
1 kelurahan
Tembagapura Indonesia.JPG

Tembagapura kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Mimika, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Tembagapura, Mimika Cithakan:Kabupaten Mimika