Teluk Bayur, Berau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teluk Bayur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Berau
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
2 kelurahan

Teluk Bayur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Berau, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Teluk Bayur, Berau Cithakan:Kabupaten Berau