Tellu Limpoe, Sinjai

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tellu Limpoe
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Sinjai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
1 kelurahan

Tellu Limpoe kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sinjai, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Tellu Limpoe, Sinjai Cithakan:Kabupaten Sinjai