Telen, Kutai Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Telen
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kabupaten Kutai Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
kelurahan

Telen kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kutai Timur, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Telen, Kutai Timur Cithakan:Kabupaten Kutai Timur