Tegalwaru, Baru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalwaru
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Baru
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Tegalwaru kuwe salah siji kecamatan nang kota Baru, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Baru