Tarutung, Tapanuli Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tarutung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Tapanuli Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 23 desa
7 kelurahan

Tarutung kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Tapanuli Utara, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Tarutung, Tapanuli Utara Cithakan:Kabupaten Tapanuli Utara