Tapin Tengah, Tapin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tapin Tengah
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tapin
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Tapin Tengah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tapin, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Tapin Tengah, Tapin Cithakan:Kabupaten Tapin