Tanjungjaya, Tasikmalaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanjungjaya
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Tasikmalaya
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Tanjungjaya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tasikmalaya, Jawa Barat, Indonesia.