Tangan-Tangan, Aceh Barat Daya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tangan-Tangan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Barat Daya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 21 desa
- kelurahan

Tangan-Tangan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Barat Daya, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Tangan-Tangan, Aceh Barat Daya Cithakan:Kabupaten Aceh Barat Daya