Tambelangan, Sampang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambelangan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Sampang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Tambelangan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sampang, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Sampang