Taman, Madiun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Taman
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Madiun
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Taman kuwe salah siji kecamatan nang kota Madiun, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kota Madiun