Takisung, Tanah Laut

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takisung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tanah Laut
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Takisung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tanah Laut, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Takisung, Tanah Laut Cithakan:Kabupaten Tanah Laut