Susoh, Aceh Barat Daya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Susoh
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Barat Daya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 28 desa
- kelurahan

Susoh kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Barat Daya, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Susoh, Aceh Barat Daya Cithakan:Kabupaten Aceh Barat Daya