Sungai Kujang, Samarinda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sungai Kujang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kota Samarinda
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
7 kelurahan

Sungai Kujang kuwe salah siji kecamatan nang kota Samarinda, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Sungai Kujang, Samarinda