Sungai Kakap, Kubu Raya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungai Kakap
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Kubu Raya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Sungai Kakap kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kubu Raya, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Sungai Kakap, Kubu Raya Cithakan:Kabupaten Kubu Raya