Sungai Gelam, Muaro Jambi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungai Gelam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Muaro Jambi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Sungai Gelam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Muaro Jambi, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Muaro Jambi