Sukosari, Bondowoso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Sukosari
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bondowoso
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
23,17 Kilomèter pesagi -
15.197 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
4 kelurahan

Sukosari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bondowoso, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bondowoso