Sukoharjo, Sukoharjo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukoharjo
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Sukoharjo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
14 kelurahan

Sukoharjo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sukoharjo, Jawa Tengah, Indonesia.